Beleef. Ontdek. Kijk aan. Pak uit. Kies. Omarm. Ervaar.

Rock Your Life gaat voor mij over het leven LEVEN. Beleven. Ontdekken. Aankijken. Uitpakken. Kiezen. Omarmen. All inclusive.
Mijn/je eigen pad volgen.
Een ongoing ride van persoonlijke ontwikkeling.
Een ticket zonder datum dat me toegang tot het Land van Verwondering geeft.
Wanna meet there?  

Ik nodig en daag je uit. Jou vrouw, met alle rollen die je hebt en pakt en daar waar je nu staat in je leven, open up to mogelijkheden, open up to jezelf.  

Voor groei. Voor anders willen. Anders kijken. Anders doen. Je nieuwsgierigheid voeden. Er is nog zoveel dat je niet weet. Niet kent. 

Inzoomen en uitzoomen op jezelf. En delen wat je wilt delen. Dit leven van jou is je speelveld van nu. Leef het dan ook zoals het nu voor jou mag zijn.

Leuke vrouw, leef het leven: beleef, ontdek, kijk aan, pak uit, kies, omarm, laat los, voel en ervaar
een plek waar het alleen over jou mag gaan, voor verdieping en verrijking

Ik nodig je uit en ik daag je uit.
Dit is wat je krijgt.

| Positieve energie, food for thought, motivatie en support die je uplift. En doorwerkt in je daily life. 

| Bewustwording. En daarmee, hallo groei.

| Een plek waar het alleen over jou mag gaan. Met herkenning. Erkenning. Empowerment.

| Opdrachten, oefeningen en talks die (meer) lol en zingeving brengen. Ervoor zorgen dat jij jezelf leuker vindt. En dat jij het leven (nog) leuker vindt. 

| Aandacht voor jou. Inzoomen op jou. Op jouw creativiteit. Op jouw speelsheid. Op jouw eigenheid. Op jouw vrouwelijkheid.

| Vrouw tot vrouw. Je bent met like-wanted-women. In een space die gevoed is met respect, ruimte, openheid en humor.

| Vlinders in je buik. Van jezelf. Van wat jij wil. Van het leven.  

Wat zeggen andere vrouwen?

Ik stapte in met een nieuwsgierige blik, geen verwachtingen en het heeft op een hele speelse manier voor meer innerlijke kracht gezorgd. Met super originele weekopdrachten (en ik heb nogal wat dingen gevolgd) en heerlijke voicemessages die je helpen herinneren aan het maandthema en jouw focus die week. Het blijft hierdoor on-topic (o ja ik ben ook nog voor mezelf bezig).

foto van iris bij testimonial deelname rock your life programma voor vrouwen van jose te loo
IRIS

Het Rock Your Life programma laat je uit de ratrace van de dagelijkse realiteit stappen. Het creatieve programma maakt je bewust van jezelf, van wat je aan het doen bent en wat je graag zou willen. José heeft me uitgedaagd om voor datgeen te gaan wat ik graag wil bereiken. Door tips, opdrachten en prettige talks. Niets hoeft, alles mag. Juist als vrouwen elkaar supporten kan er veel moois ontstaan. 

foto van elice bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
ELICE

Werken met José heeft me laten zien dat ik mezelf centraler mag stellen. 

Wat is dat toch dat we dat zo weinig doen? 

José focust op mijn behoefte, vraagt door, zet mij steeds even stil en aan het denken.  

Speels is niet eng kwam ik achter. Het kan ook zitten in kleine dingetjes zoals even iets anders doen dan je ‘normale ritme’. Onverwacht de stad in, rustig je koffie opdrinken tijdens een momentje ipv hup hup tijdens werk.

foto van susanne bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
SUSANNE

Hoe ziet het Rock Your Life 3 maanden programma eruit? 

breng speelsheid in je leven, dat maakt het lichter en leuker

Welkomstpakket

Na aanmelding ontvang je een welkomstpakket. Ik hou van voorpret. Dat zet al iets aan. Zet iets in werking. En dat doet wat met je energie. 
kick off programma rock your life, in een groep, elkaar versterken, elkaar upliften, samen delen

Kick-off

We starten met een groeps-kick-off. De datum hiervoor wordt vooraf gecommuniceerd. Kan je er niet bij zijn, dan kan je de opname terugkijken. We vieren jouw deelname, de groep, luiden in, trappen af. 
Open up voor positieve energie, speelsheid, creativiteit, het vuur in jou, ontdek meer van jezelf en van het leven, vrouw

Groepstalk 3x

1x per maand hebben we een groepstalk met Q&A naar aanleiding van de opdrachten, oefeningen en het thema van de maand. Per maand zoomen we in op een thema. De thema's zijn: Inspiratie&Creatie | Speels&Eigen | Nieuwsgierig&Open. Oeh la la. 

1-op-1 begeleiding en coaching voor vrouwen, ik geef je richting en laat je het je leven vieren

1-op-1 sessies 3x

1x per maand heb je een 1-op-1 talk met mij. De 3 1-op-1 gesprekken kan je zelf met mij inplannen. Je haakt aan op de thematiek. Wat je kwijt wilt. Wat je wilt vragen. Wat je nodig hebt. Gerelateerd aan waar je nu staat. En aan wat je wilt vieren aan het eind. Ik help je. Geef je energie. Richting. Food for thought. Motivatie. Inspiratie. Duur: 45 min-1 uur.

ik daag je uit en nodig je uit met wekelijkse opdrachten die je (zintuigen) prikkelen en anders laten kijken

Wekelijkse opdracht

1x per week krijg je een opdracht. Die ontvang je per mail op maandag en kan je in die week zelf doen. De tijdsinvestering varieert van 0,25 - 2 uur.  

je gebruikt je creativiteit, prikkelt je visie, zet je gevoel aan, ik help je daarmee en loods je door de opdracht heen, ik support je verbeeldingskracht . dit is een onderdeel van het 3 maanden Rock Your Life programma

Workshop

Naast de weekopdrachten - die je in eigen tijd en op eigen snelheid kan doen - zit er ook een grote opdracht in het Rock Your Life programma. Je gaat een Imagine Board maken. Je krijgt instructies, tips en een maand de tijd. Vervolgens bespreken we 'm tijdens een extra online (of misschien wel live!) groepstalk. Je leert van en over jezelf, je leert van de ander en kunt dat meenemen in je life journey.

met de voice messages in het rock your life programma prikkel ik je, ik tune in op je gevoel, op je gedachten, op je gedrag, ik neem je mee in mijn life journey en geef door wat ik jou kan en wil doorgeven

2x p/wk voice messages

Die spreek ik bij je in. En gaan over het thema van die maand en de opdracht van die week. Ik stel je een vraag. Ik deel een ervaring of inzicht. Ik ga dieper in op het thema. Ik pik er iets uit waar ik extra aandacht aan wil geven. Ik neem je mee. Ik zoom in. Ik zoom uit.

aan het eind van het rock your life programma staan we stil en blikken we terug en vieren we jou en het jeven, jouw leven

Kick-out

Aan het eind van de 3 maanden, luiden we uit. Trappen we uit. We doen een online (of misschien wel live!) kick-out. We blikken terug. Staan stil. Kijken naar het nu. Naar jouw nu. En vieren!

EN, ik heb toffe gastdocenten/coaches die exclusief voor de Rock Your Life groep lessen en masterclasses geven

foto wiebe otten wim hof trainer ademsessie voor rock your life deelnemers

Ademsessies

2 ademsessies van Wim Hof trainer en pijncoach Wiebe Otten. Onlive en exclusief voor deze groep. Meer over hem, zie www.wiebeotten.nl.

foto sportinstructrice en personal trainer die pilates lessen geeft aan de deelnemers de vrouwen in het rock your life programma van jose te loo

Pilates lessen

3 Pilates lessen van Cindy van Oostenbrugge van small group en personal training sportstudio CvO. Onlive en exclusief voor deze groep. Per maand 1 les. Meer over Cindy, zie www.cindyvanoostenbrugge.nl. 

foto anne lies coach die gaat vertellen over de psychologie van kleur aan deelnemers rock your life programma

Masterclass kleurpsychologie 

Een masterclass van Anne-Lies Smal van Bloei! Zij werkt met haar coachees met de psychologie van kleur voor persoonlijke groei. Meer over Anne-Lies lees je op www.bloei.biz.

foto renan bakker die een vocal stem producers les of workshop geeft aan de vrouwen in het programma rock your life van jose te loo

Masterclasses stem/writing/melodie 

Masterclasses/workshops in stemgebruik, writing, melodie maken door muziekproducer, artiest en songwriter Renan Bakker. Inclusief wat je hieruit mee kan nemen naar je daily life. Onlive en exclusief voor deze groep. Meer over Renan, ga naar r.e.n.a.n.music op Instagram. 

Je nodigt bewustwording uit. Je vergroot je zelfkennis. 

Je stretcht je creatieve vermogen. Je stretcht je relativeringsvermogen. 

Je stretcht je fantasie. Je onderzoekt je verlangens en behoeften. 

Je nodigt lol uit. Je verruimt je blik. Je verwelkomt positieve energie. 

Je duikt in zingeving. Je groeit. 
Mèn...

Hoe zou dit voor jou zijn, vrouw? 

null

Ga je mee? 

UIT een ratrace, 'loop', wat je al weet of zoals-het-hoort die je energie kost, die ergens wringt. 

IN een modus, die voedt, energie geeft, verrijkt, verdiept, anders laat kijken en doen.

Je investering is €997 (excl. btw).

Je kan in termijnen betalen als je wilt. 

Tip: vraag je werkgever (mee) te betalen vanuit jouw persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Vrouwen die je voor gingen

José focust op mijn behoefte en doet dit ook zo bij de anderen, vraagt door, zet mij steeds even stil en aan het denken.  Speels is niet eng kwam ik achter. Het kan ook zitten in kleine dingetjes zoals even iets anders doen dan je ‘normale ritme’. Onverwacht de stad in, rustig je koffie opdrinken tijdens een momentje ipv hup hup tijdens werk

foto van susanne bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
SUSANNE

Een fantastisch one-of-a-kind coachingstraject, dat me bewust heeft gemaakt van alle rollen en dimensies die ik als vrouw heb. Welke facetten en waarden voor mij, en voor mij alleen belangrijk zijn in het leven. Waar ik mijn inspiratie en energie uit haal. En dat ik mag staan voor wie ik ben. José hielp me een stap verder waar ik blind zat te staren op een onbeweegbaar stuk. Ze bracht er afstand in en introduceerde speelsheid, 

waardoor het kon ontspannen en (ik het kon) loslaten. Op een open en positieve manier creeert ze helderheid in de vraagstukken die ik heb en kan ik iedere keer een vervolgstap maken.

foto van iris bij testimonial deelname rock your life programma voor vrouwen van jose te loo
IRIS

Het Rock Your Life programma laat je uit de ratrace van de dagelijkse realiteit stappen. Het creatieve programma maakt je bewust van jezelf, van wat je aan het doen bent en wat je graag zou willen. José heeft me uitgedaagd om voor datgeen te gaan wat ik graag wil bereiken. Door tips, opdrachten en prettige talks. Niets hoeft, alles mag. Juist als vrouwen elkaar supporten kan er veel moois ontstaan. 

foto van elice bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
ELICE

Een nieuwe ronde start begin 2023. Plan een intake, check je gevoel en besluit dan om wel/niet in te stappen