over mij en mijn verhaal, mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn drive, mijn dromen, waar ik sta

Over José

mijn verhaal

How it started

In 2019 betrad ik het pad van persoonlijke ontwikkeling. Het startsein was mijn scheiding. Een van de recepten voor anders willen, anders kijken, anders doen. Net als andere life happenings die je wereld op z'n kop zetten en/of je hard raken. De journey van dit pad is ongoing. En there is magic in every step. Ook al voelt dit niet altijd zo. Mijn nieuwsgierigheid won en wint het. Mijn nieuwsgierigheid naar gedrag, naar mind, naar body, naar soul. Ik wil(de) leren van wat er was gebeurd, van mijn rol daarin, wie ik ben, waar ik goed in ben en deze lessen meenemen in het nu. Ik wil(de) mijn eigen pad volgen. Ontdekken. Ik liet mezelf coachen in het ondernemerschap - daar was ik ingedoken en deed maar wat - en stapte hiermee een compleet nieuwe wereld in. Let's call it Het Land Van Verwondering. Intuitief koos ik een businesscoach. Niet zomaar een kwam ik achter. Ze is ook healer en transformatiecoach. Thanks, Debbie Bernasco, for being a part of my life journey. 

En waar het nu staat

Life coaches, mentoren, therapeuten, inspirators, motivators en psychologen verder, mijn vuur is aan. Hi there, José te Loo. Die enerzijds - met haar 20 jaar marketing- en communicatie-ervaring - vanuit Rock Your Brand ondernemers helpt met hun identiteit, positionering, verhaal en communicatie. En anderzijds gehoor geeft aan een andere liefde. Een liefde voor vrouwen, met alle rollen die ze hebben en/of aannemen en het verlangen ze te helpen om meer eigenheid, speelsheid, creatiekracht en vrijheid in hun leven te brengen. Ik leer luisteren naar deze roep. Vergroot mijn bewustzijn. Ontwikkel mijn intuïtie. Volg mijn kijk. Ik kies. Ontdek. Leer. Ga op avontuur. Manifesteer. Vertrouw. Stoot mijn kop. Leer surfen op pieken en dalen. Ik leer de taal en magie van dit alles. Van het leven. Wat zo mooi is. Zo rijk. En heb lust om dit door te geven. Jou anders te laten kijken. Je te helpen. Om jouw leven te leven. Beleven. Rock Your Life, vrouw!

Van wie kreeg/krijg ik (levens)les? Los van mijn loved ones, me-myself-and-I en andere bijzondere mentoren. Ik nodig je uit om hier mijn LinkedIn-profiel te bekijken  

vrouw, stap uit de ratrace, loop of zoals het hoort waar je inzit en creeer je eigen leven, zoals jij het wilt, inclusief de lows die op je pad komen

Nieuwsgierig?

Meet like-wanted vrouwen, sta even stil, kijk eens naar alle rollen die je hebt, hoe je jouw leven doet, naar wat lol en energie lekt, maak kennis met wat je voedt en geeft, met wat je mist, met wat je wil. Zeg ja tegen eigenheid, speelsheid, creatiekracht, vrouwelijkheid en vrijheid. Zeg ja tegen (aandacht geven aan) jezelf.  

Ervaringen werken met mij

José hielp me weer een stapje verder waar ik blind zat te staren op een onbeweegbaar stuk. Ze bracht er afstand in en introduceerde speelsheid, 

waardoor het kon ontspannen en (ik het kon) loslaten.

foto van iris bij testimonial deelname rock your life programma voor vrouwen van jose te loo
IRIS

Dankzij José kon ik dat stuk extra van mezelf laten zien en onderscheidend zijn in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. En ja hoor, meteen eerste schot raak. Dankjewel José!!

foto danielle rock your life

DANIELLE

Speels is niet eng kwam ik achter. Het kan ook zitten in kleine dingetjes zoals even iets anders doen dan je ‘normale ritme’.

foto van susanne bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
SUSANNE

Het creatieve programma maakt je bewust van jezelf, van wat je aan het doen bent en wat je graag zou willen. José heeft me uitgedaagd om voor datgeen te gaan wat ik graag wil bereiken. 

foto van elice bij testimonial deelname rock your life programma jose te loo
ELICE

"Keuzes maken is groots.

Keuzes brengen je verder.

En tegelijkertijd dichter bij jezelf."

JOSÉ TE LOO